На Подолі з’явиться новий простір "КультМотив": що там буде
Фото: КультМотив

Цього місяця на Подолі відкриють новий культурний простір "КультМотив" із зоною для митців, національними стравами та коктейлями на основі українського алкоголю.

Відкриття простору відбудеться 15 липня о 15:00. Він розташований на території колишнього заводу "КиївМлин" за адресою Набережно-Хрещатицькій 31/36. 

"Ми прагнули створити місце підтримки та розвитку українських митців, культурних діячів та пересічних громадян. Місце, де кожен відвідувач зможе зануритись в атмосферу української культури, насолодитись смаками та підтримати українських митців через благодійний фонд, сприяючи їхньому розвитку та творчому потенціалу", — розповідає команда проєкту.

Крім занурення в мистецтво, гостям обіцяють "витончену кулінарну подорож у світ справжніх українських смаколиків". Будуть як автентичні страви, так і переосмислені. Також відвідувачів чекає українська барна карта.

Кошти, отримані під час роботи закладу, йтимуть на підтримку та розвиток талановитих українських художників, музикантів та інших представників мистецтва.

"Ми віримо, що культура має велику силу об'єднання і наш простір стане платформою для розквіту творчого потенціалу України", — наголосили засновники.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в будинку Сікорського на Подолі планують зробити музей.