У Києві на Подолі знімають з тротуару непошкоджену плитку: що відомо

У Києві на вулиці Григорія Сковороди міняють непошкоджену плитку. Місцеві кажуть, що вона була чи ненайкращою на Подолі. 

Про це повідомила депутатка Київради Ксенія Семенова у Facebook.

На Подолі знімають з тротуару непошкоджену плитку: що відомо

Вона помітила, як екскаватор знищує ФЕМ-плитку, яка була в нормальному стані й могла прослужити чи не один рік. 

 

Олег Симороз зазначив, що роботи виконує комунальна корпорація "Київавтодор" в рамках заміни покриття на ділянці від вулиці Волоської до вулиці Набережно-Хрещатицької у Подільському районі міста Києва.

У Києві на Подолі знищують непошкоджену ФЕМ плиткуУ коментарях до допису місцеві написали, що роботи із заміни плитки були заплановані рік тому. Ймовірно розпорядникам коштів легше "освоїти" запланований бюджет, ніж бути ініціатором перегляду цього фінансування.

На Подолі знімають з тротуару непошкоджену плитку: навіщо це роблятьТакож кияни обурені, що плитку знищують, а не знімають. "Цю бруківку можна повторно використати, а не знищувати екскаватором", а деякі навіть припускають, що цю ділянку готують до створення паркінгу.

Нагадаємо, що в суботу, 16 вересня, під стінами КМДА відбувся мітинг, де кияни вимагали владу витрачати гроші не на бруківку та нові розв'язки, а на потреби ЗСУ.

Протест у Білій Церкві: місцеву владу закликають припинити недоцільні закупівлі