На Оболоні жінка викинула кішку з балкона: фото, відео

У Києві літня жінка викинула кішку з балкона четвертого поверху. Пенсіонерка тримала тварину за лапи, а потім відпустила. Місцеві жителі зафільмували жорстоке поводження з твариною, після чого відео опублікували на місцевому Telegram-каналі.

Зоорятівники з команди Kyiv Animal Rescue Group побачили допис в мережі та одразу виїхали на місце подій.

Оскільки адреси в дописі не було, зоозахисникам довелось визначати адресу самостійно. Після приїзду вони побачили, що біля будинку працює поліція, а постраждала кішка потребує госпіталізації.

На Оболоні жінка викинула кішку з балкона: фото, відео"Пташка, саме так ми назвали пухнасту, в режимі реального часу проходить повне обстеження на стаціонарі клініки, можливі травми внутрішніх органів внаслідок падіння", — зазначили працівники KARG.

На Оболоні жінка викинула кішку з балкона: фото, відеоНаразі кішка у безпеці, їй надають усі необхідну допомогу. Зоопрацівники шукають охочих прихистити Пташку. Крім того, приймають донати на її лікування.

На Оболоні жінка викинула кішку з балкона: фото, відеоЖінку, яка вчинила злочин, ймовірно, перевірять на психічні розлади.

Раніше ми писали, як допомогти тваринам у спеку.

Укрзалізниця оновлює правила перевезення тварин: які зміни підготували