Коли у Києві відкриють рух транспорту на новій розв'язці Полярна та Богатирська

В Оболонському районі Києва 17 травня 2024 року планують відкрити прямий технічний рух транспорту новозбудованими шляхопроводами розв'язки вулиць Полярна та Богатирська.

Про це повідомив інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин на сторінці в Instagram.

На Оболоні 17 травня 2024 року планують відкрити прямий технічний рух транспорту новозбудованими шляхопроводами розв'язки вулиць Полярна та Богатирська.

Зазначається, що у п'ятницю відкриють саме технічний рух новою розв'язкою. Це означає, що на дорогах ще проводитимуть завершальні роботи, тому автівки курсуватимуть з обмеженням швидкості до 40 км на годину.

На Оболоні 17 травня 2024 року планують відкрити прямий технічний рух транспорту новозбудованими шляхопроводами розв'язки вулиць Полярна та Богатирська.Наразі на прямому проїзді вже нанесена тимчасова дорожня розмітка, також монтують дощові колектори на шляхопроводах. На розв'язці розпочаті підготовчі роботи до оздоблення стін пандусів та сходів та підземно-наземного переходу. Компанія "Автомагістраль-Південь" готує тимчасові зупинки громадського транспорту на насипу. 

Коли на Оболоні відкриють рух транспорту новозбудованими шляхопроводами: дата"Кругові з'їзди, заїзди та хорди "поїдуть" до кінця літа. А всі роботи підрядник планує завершити до зими поточного року", — зазначив Авдокушин у відеоогляді на Youtube.

Нова дворівнева розв'язка має розвантажити перехрестя двох столичних магістралей в Оболонському районі. Вона матиме форму "двопелюсткової напівконюшини".

Раніше ми писали, що будівництво дворівневої розв'язки на Оболоні обійдеться киянам у майже 2 мільярди гривень попри протести киян.

У Києві на вулиці Олени Теліги частково обмежать рух: схема проїзду