У Києві 2 червня відбувся мітинг на підтримку військовополонених

В неділю, 2 червня, у Києві в Оболонському районі відбулася акція "Free Azovstal Defenders". Кияни та родини полонених військових вийшли на перехрестя вулиці Героїв полку "Азов" та Оболонського проспекту з плакатами та прапорами.

Сьогодні, 2 червня, у Києві на Оболоні відбулася акція Free Azovstal Defenders на перехресті вулиці Героїв полку Азов та Оболонського проспектуЯк повідомили у "Суспільному", на мітинг прийшли декілька сотень людей.

Учасники акції приносили власноруч зроблені плакати або обирали ті, що пропонували організатори. На них були написи "Полон вбиває", "Всі дні в полоні чорно-білі", "23 музиканти у полоні вже понад 2 роки" тощо.

Сьогодні, 2 червня, у Києві на Оболоні відбулася акція Free Azovstal Defenders на перехресті вулиці Героїв полку Азов та Оболонського проспектуПідтримати полонених прийшли також військові, які раніше були в полоні. Водії, які проїжджали повз, долучались до акції, подаючи звукові сигнали. 

Сьогодні, 2 червня, у Києві на Оболоні відбулася акція Free Azovstal Defenders на перехресті вулиці Героїв полку Азов та Оболонського проспектуНагадаємо, що подібні акції проводять у столиці щовихідних. 

Раніше ми писали, що сьогодні в Києві в останню путь провели бойову медикиню батальйону "Госпітальєри" Ірину Цибух з позивним "Чека". 

У Бабиному Яру відкрилася виставка "Вкрадене дитинство": фото