На Оболоні демонтували 220 незаконних рекламних конструкцій: фото до і після

В Оболонському районі Києва, на проспекті Володимира Івасюка демонтували 220 незаконних вивісок і рекламних конструкцій, які закривали фасади будинків. Про це повідомили представники "Київреклами".

На Оболоні демонтували 220 незаконних рекламних конструкцій: фото до і післяЗазначається, що шістдесят рекламних конструкцій прибрали самі власники після того, як  "Управління з питань реклами" висунуло вимоги стосовно розміщення їхної реклами не за правилами.

На проспекті Володимира Івасюка демонтували 220 незаконних рекламних конструкцій: фото до і післяНа проспекті Володимира Івасюка у Києві демонтували 220 незаконних рекламних конструкцій: фото до і після182 рекламні споруди демонтували саме з фасадів будинків. Містяни зможуть нарешті побачити, як виглядають стіни без плакатів та вивісок. 

На проспекті Володимира Івасюка демонтували 220 незаконних рекламних конструкцій: фото до і післяЗа неправильне розміщення реклами лише в липні виписали понад 50 адмінпротоколів власникам магазинів, кафе тощо. 

У Києві на Оболоні демонтували 220 незаконних рекламних конструкцій: фото до і післяНа проспекті Володимира Івасюка демонтували 220 незаконних рекламних конструкцій: фото до і післяУ Києві на проспекті Володимира Івасюка демонтували 220 незаконних рекламних конструкцій: фото до і післяДо речі, на проспекті Володимира Івасюка особливий екстер’єр фасаду — він має засклену лицеву частину. Тому розміщення реклами можливе у межах віконної рами, проте не більше 35% площі віконного простору. Нижче є приклад правильного розміщення рекламних вивісок на цій локації.

Приклад правильного розміщення реклами на проспекті Івасюка в Оболонському районі Києва

Раніше ми писали, у Києві є зразкові вивіски з мінімалістичним дизайном, які вписуються в архітектурні особливості будинків. Ось приклади такої зовнішньої реклами.

З торгового центру на Позняках зняли понад 90 незаконних рекламних вивісок: фото