У Києві комунальники показали зразкові рекламні вивіски, які вписуються в архітектурні особливості будинків

У Києві є зразкові вивіски з мінімалістичним дизайном, які вписуються в архітектурні особливості будинків. Приклади такої зовнішньої реклами показали представники "Київреклами".

Комунальники показали зразкові рекламні вивіски Києва: фото

"Підготували для вас добірку гарненьких вивісок. Вони розміщені за правилами, які діють у місті", — йдеться у дописі.

Комунальники показали зразкові рекламні вивіски Києва: фотоКомунальники показали зразкові рекламні вивіски Києва: фотоСеред вказаних рекламних вивісок є зразки як відомих брендів та закладів, так і менш відомих магазинів або кафе. 

Комунальники показали зразкові рекламні вивіски Києва: фотоКомунальники показали зразкові рекламні вивіски Києва: фотоКомунальники показали зразкові рекламні вивіски Києва: фотоКомунальники підкреслили, що ці світлини доводять, що назву свого бренду можна розміщувати так, щоб і люди бачили, і фасад не захаращували.

Комунальники показали зразкові рекламні вивіски Києва: фотоКомунальники показали зразкові рекламні вивіски Києва: фото"Хочемо, щоб вони стали прикладом для вас та надихнули розміщувати конструкції за правилами", — наголошують у "Київрекламі".

Зовнішня реклама у КиєвіНагадаємо, що у Києві планують демонтувати дві велетенські рекламні конструкції, які розташовані біля  станції метро "Теремки", поряд із ТРЦ "Магелан". 

З торгового центру на Позняках зняли понад 90 незаконних рекламних вивісок: фото