В липні на мосту Патона розпочались гідравлічні випробування тепломагістралі: можуть виникати водоспади

У Києві на мосту Патону розпочались випробування теплових мереж. Роботи триватимуть до 16 липня, киян попередили — під час тестування можуть виникати "водоспади".

Про це інформує "Київтеплоенерго". 

Тестуватимуть тепломережу, яка постачає тепло для масивів Русанівка та Березняки. Енергетики працюватимуть під мостом Патона. Випробуванню підлягають магістральні трубопроводи діаметром 600 мм, яку були прокладені у 1962 році.

Під час планового тестування можуть бути "водоспади". Це витоки води, які можуть відбуватися під час виявлення пошкоджень. Це прогнозоване явище, тому містян та ЗМІ просять не поширювати фейкові повідомлення. На рух транспорту це не вплине.

У "Київтеплоенерго" наголошують, що тепломережі необхідно перевірити до початку опалювального сезону, оскільки пошкодження легше усунути в теплу пору року.

"Минулого літа саме завдяки гідравлічним випробуванням на тепломережах, що проходять під мостом Патона, вдалось усунути одразу кілька пошкоджень. Опалювальний сезон 2023/2024 на цій ділянці пройшов без пошкоджень", — йдеться у дописі.

Раніше ми писали, що на Оболонському острові планують встановити МАФи з їжею та напоями.

У парках та скверах Києва встановили водні рамки-розпилювачі: адреси