У Києві виставку "Писанки. Відродження" перемістили на територію Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Виставку "Писанки. Відродження" перемістили на територію Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря. Вона триватиме до 1 травня.

Ця виставка спочатку розміщувалася у дворі будівлі Верховної Ради України. А до війни їх демонстрували у "Добропарку".

Виставку "Писанки. Відродження" перемістили на територію Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря. Вона триватиме до 1 травня 2023 рокуКияни та гості столиці щодня можуть відвідати експозицію врятованих писанок безкоштовно, оскільки головною метою виставки є  популяризація українських народних традицій та вивчення культури та історії Українського народу.

Виставку "Писанки. Відродження" перемістили на територію Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря, квітень 2023 рікВиставку "Писанки. Відродження" перемістили на територію Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря, квітень 2023 рікНагадаємо, що ці писанки вперше з'явилися у 2016 році, коли художники з різних куточків України створювали Великодні метрові полотна у формі яєць, а російські війська у 2022 році знищили їхню більшу частину.

Раніше ми писали, що на платформі United24 продовжується збір коштів на дрони-розвідники. У Великдень можна долучитися до збору та отримати писанки, які створили митці з творчого об'єднання Ponad з відстріляних гільз.

Як створити писанку своїми руками: покрокова інструкція