На матч Уельс – Україна можна придбати віртуальні квитки й допомогти у відбудові України після війни
Фото: facebook.com/u24.gov.ua

У неділю, 5 червня, у британському місті Кардіфф відбудеться фінальний матч плейоф кваліфікації на Чемпіонат світу-2022. Національна збірна України вийде проти команди Уельсу.

Українські футболісти пропонують придбати віртуальні квитки на поєдинок і тим самим допомогти у відбудові України після війни. Про це повідомила команда проєкту United24

Зазначається, що придбати віртуальний квиток можна за донат на суму від 300 до 5000 грн. Утім сам квиток не дає права відвідувати матч. Він є благодійним внеском, який українська збірна передасть фандрейзинговій платформі United24. Далі гроші підуть на відбудову України після завершення війни. 

Кожен, хто придбає благодійний квиток, отримає його віртуальну копію, а також лист із подякою від одного із гравців. Найбільш прихильні благодійники зможуть виграти футболку гравця української збірною з автографом. 

Подібну акцію українські футболісти запускали і перед матчем із Шотландією 1 червня. Тоді завдяки таким благодійним внескам вдалося зібрати 415 тисяч гривень менш ніж за 40 годин. Загалом, національна збірна України з футболу зібрала для платформи United24 вже понад 4,3 мільйони гривень. 

Де і коли дивитися матч Уельс – Україна?

Поєдинок між командами України та Уельсу відбудеться 5 червня о 19:00 за київським часом. Переможець гри матиме право позмагатися на Чемпіонаті світу-2022. Зокрема, команда, що виграє, зіграє у групу B у Катарі (Чемпіонат світу-2022 проходитиме з 21 листопада по 18 грудня). 

Дивитися матч Уельс — Україна 5 червня можна: 

  • у прямому ефірі на телеканалах "Футбол1" та "Індиго TV";
  • на цих каналах через сервіси Megogo або Sweet.TV.

Нагадаємо, що 1 червня на стадіоні "Гампден Парк" у Глазго відбувся футбольний матч Україна – Шотландія. У підсумку гри Україна здобула перемогу з рахунком 3:1