У Києві у парку Партизанської слави, біля стадіону облаштували безкоштовний скейт-парк

У Києві в Дарницькому районі облаштували безкоштовний вуличний скейт-парк. Про це повідомили представники ДРДА у Facebook.

У парку Партизанської слави встановили безкоштовний скейт-паркНовий скейт-парк встановили біля стадіону, що розташований у парку Партизанської слави, на вулиці Тростянецькій, 58А. 

У парку Партизанської слави встановили безкоштовний скейт-паркНовий спортивний майданчик вже обкатали юні скейт-бордісти. 

У парку Партизанської слави встановили безкоштовний скейт-паркЦей спортивний об'єкт вдалося встановити у рамках ініціативи "Зробимо проєкт ППС улюбленим місцем відпочинком вашої родини".

На лівому березі Києва встановили безкоштовний скейт-паркПроте не усі в захваті від нового спорт-майданчика. Місцеві жителі почали скаржитися на гуркіт та шум, на що місцева влада відповіла — рівень шуму у допустимих нормах.

У парку Партизанської слави встановили безкоштовний скейт-парк: відгукиРаніше ми писали, що в Дніпровському районі столиці будують великий критий скейт-парк площею 500 квадратних метрів.

Директор парку "Партизанської Слави" вимагав хабаря за розміщення кафе-пункту незламності