На лівому березі Києва будують великий скейт-парк: фото, адреса

У Києві, в Дніпровському районі будують великий критий скейт-парк площею 500 квадратних метрів. Це проєкт засновника бренду Papa Power Максима Павленка.

На лівому березі Києва будують великий скейт-паркСкейтпарк будують у приміщенні колишнього заводу на вулиці Фанерній, 4. Це поряд з Інститутом хімії високомолекулярних сполук та ЖК "Комфорт Таун". 

У Дніпровському районі Києва на Фанерній вулиці будують великий скейт-паркМаксим Павленко разом з друзями реалізовує свій задум за власні гроші. Вже вирівняли підлогу, закупили деревну та зробили декілька фігур для катання. Планують зробити стаціонарні фігури та ряд малих рухливих споруд, які можна буде комбінувати між собою. Також буде зона для відпочинку.

У Дніпровському районі Києва на Фанерній вулиці будують великий скейт-паркАле для подальшого будівництва необхідні кошти. Усіх, хто любить скейтбординг та прагне допомогти створити райдрський парк для молоді, де в майбутньому зроблять школу та проводитимуть змагання, просять донатити за реквізитами:

Paypal: Locido3@gmail.com

Monobank: 4441 1144 5672 0851

IBAN UA543220010000026209301262956, Максим Павленко

Раніше ми писали, що де в Києві покататися на лижах та сноуборді.

Де пограти в лазертаг у Києві: графіки та ціни