На лівому березі Києва відкрили перший Vcentri HUB: де він знаходиться, адреса

У Києві у Дніпровському районі відкрили перший Vcentri HUB на лівому березі. Він знаходиться на вулиці Андрія Малишка, 25/1, біля станції метро "Чернігівська". 

Про відкриття повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда у Facebook.

На лівому березі Києва відкрили перший Vcentri HUB: яка адресаЦе п'ятий та найбільший Vcentri HUB у столиці. Його площа складає 320 м². Простір повністю інклюзивний, у ньому можуть знаходитись одночасно до 150 відвідувачів. Крім того, цей хаб pet-friendly, можна приходити з домашніми тваринами.

На лівому березі Києва відкрили перший Vcentri HUB: яка адресаЗа словами Хонди, під час облаштуванні простору особливу увагу приділили безбар'єрності, щоб було комфортно молоді, старшому поколінню, людям з інвалідністю, батькам з дітьми різного віку.

На лівому березі Києва відкрили перший Vcentri HUB: яка адресаУ Vcentri HUB можна проводити заходи, тренінги, презентації чи зустрічі. Безоплатно скористатися приміщенням можуть організації, які зареєструються на сайті.

На лівому березі Києва відкрили перший Vcentri HUB: яка адресаРаніше ми писали, що четвертий Vcentri HUB запрацював у Солом'янському районі.

У Дарницькому районі перейменували вулицю на честь військового, політв’язня Геннадія Афанасьєва