На Київщині запустили мобільний офіс Veteran Hub: як він працює

На Київщині запустили мобільний офіс Veteran Hub.

Про це повідомила на Facebook-сторінці проєкту.

Мета хабу на колесах — надати підтримку та консультації військовим, які не мають можливості самостійно приїхати до простору.

"Наша команда приїде до тебе у будь-який населений пункт області, привезе атмосферу Ветеран Хабу, турботу і наші безоплатні послуги", — зазначають у Veteran Hub.

Мобільний офіс проєкту працює з 11:00 до 19:00 з вівторка по суботу. Волонтери можуть приїхати як додому, так і до шпиталю. Для цього необхідно залишити запит на підтримку й домовитися про час за телефоном 067 348 28 68. Це можуть зробити самі військові або їхні рідні. За номером також варто уточнити, яка саме послуга потрібна. Після цього в зазначений день та час приїдуть волонтери.

"Ми тут, аби вислухати, поговорити та підтримати тебе. Разом ми впораємося з найскладнішими викликами та будемо поруч хай там що", — звертається команда проєкту до захисників.

У складі екіпажу мобільного Veteran Hub — юристи, психологи та консультанти з працевлаштування. Усі працівники команди представляються та носять форму проєкту з логотипом.

Нагадаємо, раніше в Києві та області офіційно запрацював проєкт "Помічник ветерана".