На Київщині відновлюють будинок, який пошкодила російська ракета: подробиці

У Вишгороді проводять капітальний ремонт п’ятиповерхівки на вул. Грушевського, 1 — у листопаді 2022 року біля одного з під’їздів будинку вибухнула російська ракета. 

Про це повідомляє Служба відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області.На Київщині відновлюють будинок, який пошкодила російська ракетаВ результаті під'їзд було повністю зруйновано, а вибухова хвиля пошкодила перегородки та плити перекриття у трьох під'їздах. Покрівля будинку повністю вигоріла та обвалилась.

 Що вже зробили:

  • Виконали всі демонтажні роботи, встановили вікна. Влаштували нову покрівлю з вогнебіозахистом дерев’яних конструкцій, вирівнюючу стяжку по перекриттю 5 поверху, на горищі та утеплили перекриття з армованою стяжкою. 
  • Підсилили плити перекриття армуванням та бетонуванням, завершили кладку перегородок із газоблоку та утеплили цоколь. 

На Київщині відновлюють будинок, який пошкодила російська ракетаНаразі будівельники оздоблюють внутрішні стіни, утеплюють вентиляційні канали на покрівлі та фасад будинку мінеральною ватою. На Київщині відновлюють будинок, який пошкодила російська ракетаКрім того, в усіх чотирьох під’їздах будинку монтують внутрішні інженерні мережі.

“Наш Київ” вже писав, що 7 червня на Київщині обмеження електропостачання прогнозується впродовж всієї доби.

У Києві збивають керамічне панно з фасаду госпіталю МВС: подробиці