Центру підготовки населення до національного спротиву

У Київській області провели перше одноденне заняття з підготовки до національного спротиву. Більше сотні чоловіків та жінок вирішили опанувати військові навички та основи медичної допомоги попри холод, сніг і болото під ногами.

На Київщині відбувся перший одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там булоПро це повідомили у КОВА.

"На нашому першому ж заході було більше сотні людей. Це говорить про те, що серед цивільного населення є запит на навчання обороні", — зазначили організатори.

На Київщині відбувся перший одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там булоУчасників курсу навчали тримати та стріляти з тактичної й вогнепальної зброї, працювати з БпЛА та надавати першу медичну допомогу. 

На Київщині відбувся перший одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там булоЗазначається, що до Центру підготовки з національного спротиву надійшло понад 200 заявок, але на практичні навчання потрапити всім не вдалося. 

На Київщині відбувся перший одноденний курс з підготовки до нацспротиву: що там булоЩоб усі охочі змогли пройти основи військової підготовки, невдовзі відкриють набір на повний безоплатний курс, де на постійній основі проводитимуть заняття за 16 напрямками.

Записатися на заняття та дізнатися більше інформації про курс можна за посиланням.

Раніше ми писали, скільки киян пройшли навчання з підготовки до національного спротиву у 2023 році.

У Деснянському районі відкрили Центр підготовки населення до національного спротиву