Амбулаторія Дмитрівської сільської ради Бучанського району
Фото: facebook.com/moz.ukr

У Бучанському районі відбудували амбулаторію Дмитрівської сільської ради. У березні 2022 році її повністю знищили війська рф. 

Амбулаторія Дмитрівської сільської ради Бучанського районуЯк повідомили представники МОЗ, завдяки благодійникам цей медзаклад знову обслуговує понад 6 тис. мешканців, які можуть звернутися до сімейного лікаря.

За допомогою благодійників амбулаторія наразі повністю відновлена, забезпечена необхідним сучасним обладнанням та знову відчинила свої двері для пацієнтів.

Амбулаторія Дмитрівської сільської ради Бучанського районуАмбулаторія Дмитрівської сільської ради Бучанського районуНаголошується, що амбулаторія забезпечена генераторами та твердопаливним котлом. У разі необхідності пацієнти будуть в теплі та з електроенергією.

Амбулаторія Дмитрівської сільської ради Бучанського районуТакож у приміщенні зробили капітальний ремонт, завезли необхідну техніку та меблі.

Амбулаторія Дмитрівської сільської ради Бучанського районуУ МОЗ також нагадали, що за 11 місяців війни в Україні постраждали 1 206 обʼєктів медичних закладів, 171 обʼєкт повністю зруйновано. Наразі повністю відновлено 143 обʼєкти медзакладів.

Раніше ми писали, що амбулаторію села Горенка у Київській області реконструювали за принципом зеленого відновлення.

Під Києвом зводять нову амбулаторію на місці зруйнованої