На Київщині сталася масова бійка через російську музику, є постраждалі

У Білій Церкві на Київщини трапилася масова бійка через російську музику.

Відео інциденту у своєму Telegram-каналі поширив блогер та політолог Андрій Смолій.

За даними правоохоронців, конфлікт стався на масиві Таращанському. Водій Mercedes гучно слухав російську попсу, чим викликав незадоволення місцевих жителів. Після зауваження щодо пісні зав’язалася бійка. У результаті постраждало четверо людей, їм надали медичну допомогу.

У Білій Церкві на Київщини трапилася масова бійка через російську музику

За фактом нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості відкрито кримінальне провадження з мірою покарання до трьох років позбавлення волі. Нині слідчі встановлюють усі обставини інциденту.

Сьогодні зранку з’явилися нові відео нічної бійки. Їх автор зазначає, що це на нього напали через зауваження щодо російської музики. За його словами, спочатку на нього напали троє чоловіків, після чого до них доєднатися ще троє.

У Білій Церкві на Київщини трапилася масова бійка через російську музику

"Мій кум намагався їх заспокоїти, але отримав удар в голову і втратив свідомість (двічі втрачав її після наступного удару в голову). Моїй кумі, яка закривала його собою, щоб не забили ногами зламали руку. Є відео, на якому явно сказано — і що, що війна! Били сильно і нещадно, відео надали свідки і допомогли зупинити цю зграю, за що їм дуже дякую", — зазначив ймовірний постраждалий.

Нагадаємо, раніше депутатка Київради Євгенія Кулеба пояснила, що за собою несе мораторій на використання російськомовного контенту в столиці.