На Київщині розпочалось будівництво зруйнованої частини ЖК "Нова Буча": фото

У Бучі розпочалось будівництво половини секції житлового будинку по вулиці Бориса Гмирі, 11/6. Це частина ЖК "Нова Буча", яка була пошкоджена російськими обстрілами на початку повномасштабного вторгнення.

На Київщині розпочалось будівництво зруйнованої частини ЖК "Нова Буча": фотоПро це повідомив бучанський міський голова Анатолій Федорук у Telegram.

На Київщині розпочалось будівництво зруйнованої частини ЖК "Нова Буча": фотоВ липні  2022 року частину п'ятиповерхівки демонтували, оскільки будинок буквально руйнувався на очах. 

На Київщині розпочалось будівництво зруйнованої частини ЖК "Нова Буча": фотоНаразі будівельники проводять підготовчі роботи, щоб зробити фундамент відновленої частини ЖК.

На Київщині розпочалось будівництво зруйнованої частини ЖК "Нова Буча": фотоПланується звести такий самий будинок, як і до демонтажу. Він вміщатиме 25 квартир. 

На Київщині розпочалось будівництво зруйнованої частини ЖК "Нова Буча": фотоМер Бучі зазначив, що відбудовчі роботи коштуватимуть 80,3 мільйона гривень. Фінансуватиме будівництво Служба відновлення у Київській області.

Нагадаємо, що в Ірпені виплатили вже майже 89 мільйонів гривень компенсацій за пошкоджене або зруйноване через війну житло.

єВідновлення: на Київщині влада погодила виплату допомоги на понад 165 млн грн