На Київщині проведуть нову перевірку відбудови пошкоджених об’єктів: адреси

У Київській області комісії продовжують перевіряти будівництво на пошкоджених об'єктах. Цього тижня обстеження проведуть в Макарові та Ірпені. 

Про це повідомив голова ОДА Руслан Кравченко. 

Зокрема, у середу, 25 жовтня, комісія навідається до Макарова, де огляне два об'єкти за адресами: вул. Садова, 1 та вул. Садова, 1А.

Окрім цього, у п'ятницю, 27 жовтня, відбудеться перевірка чотирьох локацій в Ірпені за адресами: вул. Ярославська 14; вул. Полтавська, 5; вул. Котляревського, 52а.

До складу комісії ввійдуть представники профільних департаментів КОВА, правоохоронних органів, технагляду, Держпраці, спостережної ради, ДТЕКу тощо.

Також до перевірок можуть долучатися народні депутати, представники ЗМІ, мешканці будинків та громадськість. Загалом обстежити планують 56 об’єктів, які відбудовуються коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Серед них: багатоквартирні будинки, дитсадки, школи, укриття.

Нагадаємо, 13 жовтня на Київщині провели першу перевірку відбудови пошкоджених об'єктів, під час якої оглянули будівництво дитсадка "Каштан" у селі Бишів.

На Київщині створили комісію для перевірки відбудови пошкоджених об'єктів