На Київщині провели першу перевірку відбудови пошкоджених об'єктів: фото

На Київщині розпочали комісійні перевірки відбудови пошкоджених об'єктів. Першим оглянули будівництво дитсадка "Каштан" у селі Бишів, який торік було зруйновано прямим потрапляння ворожого снаряду.

Про це повідомили у КОВА

До складу комісії увійшло керівництво ОВА та громади, правоохоронці, представники технагляду, Держпраці, Спостережної ради, ДТЕКу, Київоблгазу, профільні департаменти.

На місці будівництва вже вирили котлован та провели бетонну підготовку. Наразі там виконують вʼязку арматури й підлаштування монолітної плити. 

Будівництво дитсадка у селі Бишів Будівництво дитсадка у селі Бишів Однак, як зазначили члени комісії, існує ризик порушення термінів. Так, підрядника зобов'язали оприлюднити весь графік виконання робіт.

Крім цього, під час огляду зафіксували деякі порушення умов робіт й зберігання будматеріалів. Їх внесли до протоколу та мають виправити в "мінімальні терміни". 

Наступне обстеження проведуть 14 жовтня в Бучі. Комісія огляне чотири багатоквартирні будинки за адресами: вул. Нове Шосе, 5; вул. Енергетиків, 2; вул. Києво-Мироцька, 104Б; вул. Вокзальна, 101.

Нагадаємо,