Поліція посилить патрулювання на Київщині

У Київській області задля економії електроенергії, поліція збільшить кількість зовнішніх нарядів у вечірній та нічний час. Про це повідомив начальник обласної поліції Андрій Нєбитов.

Ми розуміємо, що в темний час доби треба допомогти нашим громадянам безпечно дійти додому, щоб щодо них не було скоєно злочину або адміністративного правопорушення.

Поліціянтів оснащують приладами освітлення та іншими технічними засобами, які «дозволять бути енергонезалежними під час несення служби». Також їм нададуть медичні препарати, зокрема турнікети для зупинки крові — якщо потерпілий буде з ними поряд.

"Буде вжито всі заходи для забезпечення енергонезалежності, щоб поліція могла ефективно працювати 24/7, не залежала від тих критичних обставин, які можуть трапитися або трапилися раніше на території нашого обслуговування".

Нагадаємо, що через атаки російських окупантів по Україні практично в половині регіонів сталися певні пошкодження критичної інфраструктури. Тому протягом кількох днів можуть знадобитися віялові відключення електроенергії. 

Куди дзвонити, якщо не працює 103: у КМДА дали телефони