На Київщині через грозу знеструмлено 20 населених пунктів: коли полагодять

Вчора, 30 липня, у Київській області вирувала негода, через грозу та дощ вийшли з ладу 4 лінії та 136 трансформаторних підстанцій, знеструмлено 20 населених пунктів, повідомили представники ДТЕК.

На Київщині через грозу знеструмлено 20 населених пунктів: коли полагодятьДерева та гілки впали на лінії електропередач й обірвали їх. Світла немає у жителів Бучанського та Фастівського районів. Відновити електрику обіцяють до кінця дня.

Також ще не повністю відновили наслідки негоди 26 та 27 липня у Рокитному, Таращі, Баришівці, Згурівці й Ставищі у Білоцерківському та Броварському районах. Мешканцям відповідних районів також мають повернути світло сьогодні.

Енергетики попереджають, що на Київщині протягом 31 липня знову ймовірні дощі, вітер та грози, тому бригади ДТЕК працюють у посиленому режимі, щоб у разі виникнення аварій одразу виїхати на місце.

Мешканцям області нагадують, що під час грози необідно дотримуватися правил безпеки та не гуляти біля великих дерев та ЛЕП.

Раніше ми писали, що 26 липня через грозу та сильний вітер у Святошинському районі Києва два дерева впали на вантажівку та проїжджу частину вулиці.

У Києві водій навмисно не пропускав швидку з дитиною, яку екстрено везли до лікарні