Гроза у Києві: у Святошинському районі дерева впали на вантажівку та дорогу
Фото: КАРС

Вночі, 26 липня, через грозу та сильний вітер у Святошинському районі впали два дерева. Місцеві жителі викликали рятувальників з "Київської служби порятунку".

Як повідомили рятувальники КАРС, одне дерево впало на вантажівку на вулиці Велика Окружна, інше — на проїжджу частину на вулиці Тулузи.

Вночі у Святошинському районі дерева впали на вантажівку та дорогуДля того, щоб визволити дорогу та вантажне авто, на місце подій виїхали п'ять рятувальників, вже близько дев'ятої ранку оперативні підрозділи КАРС виконали усі роботи.

Вночі у Святошинському районі дерева впали на вантажівку та дорогуВночі у Святошинському районі дерева впали на вантажівку та дорогуКиян попереджають, що сьогодні, 27 липня, також очікується негода. Містян закликають не залишати транспортні засоби поблизу дерев та не перебувати на вулиці під час грози.

При падінні дерев чи гілок або травмуванні людей необхідно дзвонити в екстрені служби 101 або 103 або до "Київської служби порятунку" за номером 044-430-37-13.

Нагадаємо, що у червні на перехресті Повітрофлотського проспекту та вулиці Смілянської дерево впало на лінії електропередач

Тиждень дощів: якою буде погода у Києві з 24 по 30 липня