На історичну будівлю пивзаводу Шульца наклали арешт: що каже забудовник

У Києві, на історичну будівлю пивзаводу Карла Шульца накладено арешт. Про це повідомив активіст Дмитро Перов у Facebook.

На історичну будівлю пивзаводу Шульца на Деміївці наклали арешт: що каже забудовник За кримінальним провадженням на цьому об'єкті заборонено щось демонтувати, проте на фасаді однієї з будівлі з'явився тент, який повністю закриває корпус історичної броварні. 

У Києві на історичну будівлю пивзаводу Карла Шульца наклали арешт: що каже забудовник "Судячи з усього — її хочуть знести наступною...", — наголосив Перов.

Він також зазначив, що забудовник прокоментував ситуацію, яка склалася після підняття галасу щодо знищення історичної пам'ятки на Деміївці. "Ми демонтаж не робимо. Якби хотіли - вже все б знесли", — відповів Ленур Мамбетов, представник власника компанії, яка планує збудувати тут кримськотатарський культурно-освітній центр.

Нагадаємо, що у березні київські активісти написали відкритий лист Президенту Туреччини Ердогану. Вони просять врахувати думку громади стосовно знищення історичних будівель пивзаводу Шульца, на місці якого планують збудувати кримськотатарський культурно-освітній центр з мечеттю за турецький кошт.

На Деміївці розбирають історичну будівлю пивзаводу Шульца: фото