Європейська площа

На Європейській площі в центрі Києва зараз триває ремонт двох підземних переходів. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Так, на основному переході під Європейською площею співробітники КП ШЕУ Шевченківського району завершують ремонт стелі. Також там вже відновили освітлення та відремонтували зливоприймальну систему. Найближчим часом там мають розпочати роботи з облицювання парапетів.

А у другому переході, що розташований на початку Володимирського узвозу, завершили ремонтувати сходи та майданчики. Зараз там триває ремонт освітлення, стелі та зливоприймальної системи.

Попри війну за останні три місяці в столиці вже відремонтували низку підземних переходів. Серед них — переходи на площі Перемоги, перетині вулиць Дорогожицький та Олени Теліги, на вулиці Олени Теліги до станції метро "Дорогожичі", на перетині вулиць Олени Теліги та Ольжича, а також на площі Льва Толстого та Майдані Незалежності.

Нагадаємо, в Києві починають реконструкцію та капремонт пошкоджених під час війни будинків та приміщень соціальної інфраструктури. З бюджету міста вже виділили майже 600 мільйонів гривень на відновлення пошкоджених будівель. Ще 200 мільйонів гривень пообіцяв надати уряд.

Музей води у Києві відновив роботу