На ДВРЗ пройдуть Дні сучасного українського дизайну: дата та програма

На лівому березі Києва з 18 по 27 серпня в промзоні пройде тиждень сучасного українського дизайну "ДВРЗ Design Days". Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією.

Тиждень сучасного українського дизайну "ДВРЗ Design Days""ДВРЗ Design Days — це насправді унікальна подія! Цілий тиждень буде присвячений сучасному українському промдизайну, і тут головні герої — молоді бренди, незалежні дизайнери та архітектори, а також дослідники дизайну та дизайн-ентузіасти", — йдеться у дописі організаторів.

Програма ДВРЗ Design Days:

  • 18 серпня — відкриття, на якому відбудеться пресбранч та вернісаж (вхід по запрошенням);
  • 19-20 та 26-27 серпня локація працюватиме для всіх відвідувачів з 12:00 до 20:00;
  • 21-25 серпня локація працюватиме за попереднім записом для відвідувачів.

Тиждень сучасного українського дизайну "ДВРЗ Design Days"У 2023 році Україна вперше була представлена на London Design Biennale. Після успішного показу експозицію вирішили показати і в Києві.

Метою проведення тижня дизайну є підтримка та популяризація провідних українських брендів та дизайнерів на локальному ринку.

Тиждень сучасного українського дизайну "ДВРЗ Design Days"Зазначається, що ДВРЗ ідеально підійде для місця проведення днів дизайну, адже саме там зустрічаються креативність та інновації. 

Організатори наголошують, що реєстрація потрібна через те, що "ДВРЗ Design Days" відбудеться на території заводу, а для безпеки та комфорту відвідувачів необхідно знати кількість відвідувачів

Раніше ми писали, що дизайнер розробив новий шрифт для зупинок, щоб замінити російську "Іжицю".

Архітектори представили проєкт зеленого простору у дворі бізнес-парку Києва: фото