Борис Джонсон
Фото: obozrevatel.com

У середу, 24 серпня, на Алеї сміливості встановили табличку з ім'ям прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона. У церемонії відкриття таблички взяли участь сам британський лідер та президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Алею сміливості відкрили напередодні Дня Незалежності України. Алею було закладено на площі Конституції перед будівлею Верховної Ради за ініціативою Зеленського. На ній будуть розміщуватися таблички з іменами політичних лідерів та інших представників країн, що підтримали Україну під час повномасштабного російського вторгнення.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон сьогодні прибув до Києва та зустрівся з Володимиром Зеленським. Це вже не перший візит британського лідера до столиці. Джонсон відвідував Київ у березні — тоді він зустрівся з Віталієм Кличком, а також приїжджав у червні, щоб обговорити із Зеленським питання постачання важкої зброї, систем протиповітряної оборони, економічну допомогу, санкційний тиск на росію та гарантії безпеки для України. 

Зеленський та Дуда відкрили в Києві Алею сміливості