Музей Ханенків проведе виставку декоративних панно та малюнків: їх можна буде побачити лише один день

У Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбудеться фінісаж проєкту “Золотом. Кольором. Світлом”.

У залі “Галерея” відвідувачам покажуть 6 декоративних панно плафона Червоної вітальні та два малюнки Вільгельма Котарбінського з колекції Музею Ханенків.У Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбудеться фінісаж проєкту “Золотом. Кольором. Світлом”Роботи можна буде побачити лише в один день, в четвер 7 березня. У Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбудеться фінісаж проєкту “Золотом. Кольором. Світлом”Кожен із творів окремо презентували глядачам раніше в рамках проєкту — зараз це єдина нагода побачити їх разом. У Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбудеться фінісаж проєкту “Золотом. Кольором. Світлом”Також, о 18:00 запланували презентацію альбому, присвяченого творам Котарбінського в Музеї Ханенків.

  • Адреса: вулиця Терещенківська, 17
  • Час: з 12:00 до 19:30

Квітки можна придбати за посиланнямУ Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбудеться фінісаж проєкту “Золотом. Кольором. Світлом”Правила безпеки:

  • Під час оголошення повітряної тривоги подія призупиняється, учасники мають залишити територію музею та пройти до укриття (найближче — метро Площа Українських Героїв).
  • Якщо на момент оголошення повітряної тривоги подія тривав 50 хвилин і більше, вона вважається такою, що відбулася.

“Наш Київ” також писав, що 22 лютого у музеї Ханенків відкрилась фотовиставка  “Тридцять шість видів Говерли” фотографа-документаліста Дмитра Купріяна. 

Цього тижня у столиці проведуть 5 безкоштовних екскурсій: як зареєструватись