Monobank придбав сервіс для бронювання столиків TakeUsEat

Monobank придбав TakeUsEat. Це сервіс для бронювання столиків в закладах. Про це повідомив Олег Гороховський у Telegram.

TakeUsEat включать до системи Expirenza by mono, де наразі під'єднано понад 1100 закладів. Серед них є Mirali, Селям, Matisse, ЇshFish, Shalom тощо.

Monobank придбав сервіс для бронювання столиків TakeUsEat: деталі"TakeUsEat стане частиною екосистеми expirenza by mono, яка дає ресторанам один QR на меню, оплату, чайові, відгуки та оцінки. А тепер, гості отримають ще й зручне бронювання столиків, а ресторани — ще більше корисної аналітики", — підкреслив співзасновник Monobank.

Monobank придбав сервіс для бронювання столиків TakeUsEat й включить до ExpirenzaСервіс TakeUsEat заснували у 2020 році. Олександр Леськів, Наталя Шкаровська, Серафима Лопухіна та Ольга Кірдяєва створили його як студентське хобі. Наразі він отримав гарні відгуки, тому Monobank вирішив його купити.

"Нас дуже надихають молоді команди, які здатні самостійно створити та розвивати унікальний продукт", — наголосив Гороховський.

Нагадаємо що Monobank відкрив у Польщі свій філіал під назвою stereo. 

«Заклади зараз – єдине місце, куди українці можуть витрачати гроші»: як розвивається ресторанний бізнес під час повномасштабної війни