Київ-Чернігів, мост через Десну. Між Києвом та Черніговом відновили пряме сполучення

Між Києвом та Черніговом відновили пряме сполучення. Завдяки відкриттю руху транспорту на мосту через річку Десна доїхати з Чернігова до столиці можна на автомобілі за 2 години.

Між Києвом та Черніговом відновили пряме сполучення

Наразі рух транспорту відкрито тільки першим проїздом. Але на ньому дозволили їздити в обидві сторони будь-яким траспортним засобам. Як зазначили представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, на другому проїзді досі тривають ремонтні роботи.

Між Києвом та Черніговом відновили пряме сполучення. Завдяки відкриттю руху транспорту на мосту через річку Десна доїхати з Чернігова до столиці можна на автомобілі за 2 години.Між Києвом та Черніговом відновили пряме сполучення. Завдяки відкриттю руху транспорту на мосту через річку Десна доїхати з Чернігова до столиці можна на автомобілі за 2 години.Наголошується, що цей міст зруйнували російські війська на початку війни, у 2022 році, а відновлювати його почали після розмінування території Чернігівщини. 

Через руйнацію водії були вимушені їздити трасою Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів, що займало більше часу на дорогу.

Загалом на Чернігівщині окупанти знищили або пошкодили 27 мостів та понад  680 кілометрів доріг.

Раніше ми писали, що кияни просять владу скасувати рішення про перекриття Дарницького та Південного мостів під час повітряних тривог. Відповідна петиція з'явилася на сайті Київської міської ради. 

На трасі Київ-Чернігів відкрили два мости, які знищили війська рф: фото