У Києві в Микільському лісі виявили сміття й курені безхатченків: фото

У Києві на території Дарницького лісопаркового господарства місцеві жителі виявили купу сміття, старого одягу та курені безхатченків. Про це повідомила підписниця групи "Наша Дарниця" Світлана у Facebook.

Микільський ліс у Києві переповнений сміттям і куренями безхатченків: фотоЖінка вирішила прогулятися черемховим гаєм у Микільському лісі й натрапила на саморобні намети з гілок та ковдр, старі шини, ПЕТ пляшки та безліч кришечок від пива та інших напоїв. У лісі були навіть шмати асфальтового покриття.

У лісі в дарницькому районі виявили купу сміття та хатинки безхатченків"Вчора був день боргу природі, схоже наші чиновники цього не знають. Це жах. Засмічення території вражає. Окрім побутового сміття, наявні курені безхатченків і безліч старого одягу...", — наголошує Світлана.

Микільський ліс у Києві переповнений сміттям і куренями безхатченків: фотоВона закликає представників Дарницької РДА та "Київзеленбуду" розчистити ліс. 

"Треба щось робити або якось само розсмокчеться", — підкреслила жінка.

Микільський ліс у Києві переповнений сміттям і куренями безхатченків: фотоМикільський ліс у Києві переповнений сміттям і куренями безхатченків: фотоНагадаємо, що у Києві продовжує діяти заборона на відвідування лісів, проте ця територія не має обмеження, оскільки знаків "Обережно — міни" відсутні.

Раніше ми писали, що у Деснянському районі розчистили озеро Кругле, яке потерпало від забруднення та плавучого сміття.

У Києві планують розчистити річку Либідь, щоб уникнути підтоплень