У Києві розчистили від сміття озеро Кругле: відео до і після

У Деснянському районі розчистили озеро Кругле, яке потерпало від забруднення та плавучого сміття. Комунальники показали відео, як виглядало озеро до та після розчищення. 

У Києві в Деснянському районі показали, як розчистили озеро КруглеПредставники КП "Плесо" залучили робочу силу та спецтехніку для прибирання різних видів засмічень берегової лінії та прибережної акваторії озера.

Озеро Кругле розчистили від сміттяЗокрема, видалили побутове сміття, залишки від людської діяльності (пляшки, банки, обгортки, бите скло), водорості, зламані дерева та інші забруднення, які знаходились біля берегів та у воді.

Озеро Кругле у Києві розчистили від сміття, як виглядає озеро теперОзеро Кругле розчистили від сміттяОзеро Кругле було одним із найзасміченіших водойм Києва. КП "Плесо" спільно з відділом місцевого самоврядування посилить контроль щодо задовільного санітарного стану водойми та прибережної території.

Раніше ми писали, що у Подільському районі Києва катастрофічно обміліло озеро Синє. Щоб врятувати унікальну водойму, Управління екології та природних ресурсів КМДА планує розчистити озеро, а на його території навести лад.

Залужний не дав підірвати мости в Києві на початку великої війни — BBC