Мешканець Софіївської Борщагівки замість табачних стіків продавав муляжі. Він ошукав 300 клієнтів.

Поліція Києва викрила шахрая, який замість тютюнових стіків продавав муляжі. Зловмисник ошукав майже 300 клієнтів, яких він знаходив в інтернеті.

Поліція Києва викрила шахрая, який замість тютюнових стиків продавав муляжі.47-річний житель Софіївської Борщагівки закупив брендовані коробки від тютюнової продукції без стіків. Під час отримання свого замовлення клієнти, не підозрюючи обман, підтверджували отримання відправлення та оплачували повну суму стіків. 

Але під час розпакування виявлялося, що у коробці тютюнових виробів немає. Ошукані українці почали звертатися до поліції по факту шахрайства.

Замість тютюнових стиків продавав муляжі: поліція затримала шахрая з Софіївської БорщагівкиЯк повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, поліціянти розшукали недбалого продавця. Під час правоохоронці знайшли понад 5 ящиків, в яких знаходились блоки від стіків: по 50 блоків у кожній коробці. "За вказані муляжі зловмисник мав отримати прибуток у сумі майже 1 мільйон 200 тисяч гривень", — йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали та відправили в ізолятор. Йому загрожу вирок — до 8 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що у Києві  затримали чоловіка, який продавав українським військовим неіснуючу тактичну зброю ручної роботи через соцмережі. Шахрай пропонував товар, брав передоплату, яку військові з передової пересилали на банківську картку, а потім зникав. 

У Києві встановили 50 "тривожних" кнопок: адреси