У Києві затримали чоловіка, який продавав неіснуючу тактичну зброю українським військовим через соцмережі.

У Києві затримали чоловіка, який продавав українським військовим неіснуючу тактичну зброю ручної роботи через соцмережі. Шахрай пропонував товар, брав передоплату, яку військові з передової пересилали на банківську картку, а потім зникав. 

У Києві затримали чоловіка, який продавав українським військовим неіснуючу тактичну зброю ручної роботи через соцмережі.Таким чином зловмисник ошукав п'ять військових. Представники Голосіївського управління поліції разом з фахівцями, які займаються протидією кіберзлочинам, викрили зловмисника. Оскільки "продавець" не відчиняв двері, представники закону виламали їх. Під час обшуку у квартирі знайшли мобільні телефони, ноутбук та банківські картки, які використовувалися для злочинної діяльності. 

У Києві затримали чоловіка, який продавав українським військовим неіснуючу тактичну зброю ручної роботи через соцмережі.У Києві затримали чоловіка, який продавав українським військовим неіснуючу тактичну зброю ручної роботи через соцмережі.За даними слідства, сума збитків становить близько 70 тисяч гривень. Повідомляється, що він й раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у шахрайстві. Йому загрожує до 8 років в'язниці. 

Раніше ми писали, що двох учасників "п'яних вечірок" в Києві випустили під заставу.

Поліція затримала чоловіка, який запускав салют на Борщагівці