Гостомельчанин під час косовиці трави знайшов гранату РГД—5, яка находилась там із часів окупації. Правоохоронці огородили територію та викликали ДСНС.

Мешканець Гостомеля косив траву й натрапив на гранату, яка лежала там з часів російської окупації. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Мешканець Гостомеля косив траву й натрапив на гранату, яка лежала там з часів російської окупації.Гостомельчанин знайшов гранату РГД—5, яку російські війська м, коли знаходилися на Київщині на у 2022 році. він одразу подзвонив ру поліцію.

Місцеві правоохоронці огородили територію та викликали ДСНС. На цей раз ніхто не постраждав. 

Мешканець Гостомеля косив траву й натрапив на гранату, яка лежала там з часів російської окупації.Мешканців Києва та області закликають бути уважними під час перебування на природі. Небезпечні боєприпаси мають однаковий колір із травою, гілками дерев, тому можуть бути непомітними для містян. 

Нагадаємо, що на території Святошинського лісництва піротехніки виявили залишки від використаних реактивних боєприпасів реактивної системи залпового вогню "Град". 

На Київщині з'явилися два портрети Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі": фото