хостел у Києві
Ілюстративне фото: unsplash.com

Мешканці тимчасово окупованого росіянами Маріуполя, які змушені були залишити свої будинки та приїхали до Києва, можуть жити у хостелах мережі "Київ житло" на пільгових умовах.

Про це повідомляє "Соціальна інформаційна платформа" з посиланням на меморандум, підписаний між Центром "ЯМаріуполь" та мережею хостелів "Київ житло".

Під пільговими умовами мається на увазі знижка 25%. В деяких випадках може бути й безкоштовне поселення.

Мешканцям хостелів мережі доступні Wi-Fi, телебачення, кухня, гаряча вода, пральна машина, камери схову. При заселенні надається комплект чистої білизни. Також у хостелах є цілодобова охорона, працює камера спостереження.

"Розташування поруч з метро: п'ять хвилин пішки від метро "Вокзальна", 10 хвилин від метро Університет, дві хвилини від метро "Площа Льва Толстого", 15 хвилин від метро "Олімпійська", 10 хвилин від метро "Оболонь", 15 хвилин від метро "Мінська", "Печерська", "Арсенальна". Також є варіанти житла на лівому березі в п'яти хвилинах пішки від метро "Позняки" та "Харківська", — йдеться у повідомленні.

Вартість проживання: 100 грн/добу, 500 грн/тиждень, 1000 грн/місяць.

Нагадаємо, що на початку травня неподалік від Центрального залізничного вокзалу Києва запрацював хостел, в якому безкоштовно надають житло тимчасово переміщені особи з регіонів, де ведуться активні бойові дії. 

51 родина з Київщини отримає нові квартири