Майкл Дуглас у Києві відвідав Музей війни та монумент Бвтьківщина Мати: фото

Майкл Дуглас відвідав у Києві Музей війни. Американський актор також оглянув краєвиди столиці з монумента "Батьківщина-мати".

Майкл Дуглас у Києві відвідав Музей війни та монумент Бвтьківщина Мати: фотоПро це інформує Національний музей історії України у Другій світовій війни у Facebook.

Майкл Дуглас у Києві відвідав Музей війни та монумент Бвтьківщина Мати: фотоМайкл Дуглас у Києві відвідав Музей війни та монумент Бвтьківщина Мати: фото12 вересня Дуглас, як посол доброї волі ООН, завітав на виставку "Україна – розп'яття". Це перша стаціонарна експозиція про російсько-українську війну. Дуглас оглянув Київ з висоти "Батьківщина-мати" та зробив фото.

Майкл Дуглас у Києві відвідав Музей війни та монумент Бвтьківщина Мати: фотоЗгодом йому подарували філіжанку з лого музею на згадку. 

Майкл Дуглас у Києві відвідав Музей війни та монумент Бвтьківщина Мати: фотоНагадаємо, 11 вересня 2024 року Дуглас приїхав до Києва на Саміт перших леді та джентльменів. Вчора оскароносний актор та держсекретар США Ентоні Блінкен відвідали заклад українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка

У Києві відбудеться відкриття тимчасової Алеї пам’яті Георгія Ґонґадзе: дата