Майкл Дуглас та Ентоні Блінкен відвідали ресторан Євгена Клопотенка: фото

11 вересня 2024 року у Києві американський актор Майкл Дуглас та держсекретар США Ентоні Блінкен відвідали заклад українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Вони пообідали в ресторані "100 років тому вперед" на вулиці Володимирській.

Дуглас та Блінкен відвідали ресторан Євгена Клопотенка у Києві: фотоПро це повідомив ресторатор на сторінці в Instagram.

Блінкен завітав до закладу разом з американською делегацією. На світлині можна побачити глечики, в яких, зазвичай, подають борщ.

Дуглас та Блінкен відвідали ресторан Євгена Клопотенка у Києві: фотоТакож у Клопотенка поїли представники Естонії, Німеччини, Фінляндії, Франції та інших іноземних делегацій.

Дуглас та Блінкен відвідали ресторан Євгена Клопотенка у Києві: фотоДуглас прийшов до ресторану окремо. За словами Клопотенка, він "поїв у нас і тепер його основний інстинкт — це навернути борщу із салом".

Нагадаємо, під час травневого візиту Ентоні Блінкен пообідав разом з ексміністром закордонних справ Дмитром Кулебою у піцерії Veterano Pizza.

Актор Майкл Дуглас приїхав до Києва: фото