Коли в Україні запрацюють Zara, Bershka, P&B
Фото: gullivercenter.com

У Forbes розповіли, коли ймовірно до України повернуться Zara, Bershka, Stradivarius, P&B та Massimo Dutti.

Очікувалося, що виробник Inditex Group відновить роботу торгових точок у березні-квітні, та цього не сталося через безпекову ситуацію.

"Всередині компанії є люди, які вважають, що з точки зору безпеки в Україні все ще не дуже добре", — зазначив Forbes один із консультантів на ринку комерційних обʼєктів, ім’я якого не називають.

Водночас голова Української ради торгових центрів Максим Гаврюшин зазначив виданню, що українська команда Inditex щомісяця переглядає з центральним офісом можливість відновлення роботи.

За його словами, відкриття магазинів ймовірно відбудеться не раніше серпня. У разі, коли іспанський ритейлер вирішить повертатися до України, підготовка до цього займе близько місяця. Таким чином, вважає Гаврюшин, торгові точки можуть запрацювати в період з серпня по листопад цього року.

Нагадаємо, іспанський ритейлер, якому належать бренди Zara, Bershka, Stradivarius, P&B та Massimo Dutti, зупинив свою роботу в Україні на початку повномасштабної війни. Про поновлення роботи магазинів говорили ще торік.