Українські бренди brabrabra та ХУІЗИТ створили лімітовану колекцію "Гордості" в кольорах прайду.

У червні відзначають місяць прайду, у більшості цивілізованих країнах світу проводяться паради та активності, які присвячують ЛГБТІК+ спільноті. Українські бренди brabrabra та ХУІЗИТ створили лімітовану колекцію "Гордості" в кольорах прайду з метою підтримки всіх КВІР українців.

Українські бренди brabrabra та ХУІЗИТ створили лімітовану колекцію "Гордості" в кольорах прайду: як вона виглядає"Кожна людина — унікальна та особлива для нас. Любов — це бути різними та незалежними у виборі. Ми живемо в час, коли підтримка один одного набула нового значення, а кожна дія має бути підкріплена не лише словами, а й ділом. Колекція гордості — це вияв підтримки до спільноти, нагадування бути собою" – додають в brabrabra.

Українські бренди brabrabra та ХУІЗИТ створили лімітовану колекцію "Гордості" в кольорах прайду: як вона виглядаєКолекція шортів представлена в 6 кольорах. Особливістю колаборації є універсальність: шортики можна носити як елемент білизни, домашнього одягу або для прогулянок містом.

Українські бренди brabrabra та ХУІЗИТ створили лімітовану колекцію "Гордості" в кольорах прайду: як вона виглядаєЛімітована колекція об'єднана одним потужним меседжем: "Всі ми різні, але всі варті бути вільними та щасливими".

Українські бренди brabrabra та ХУІЗИТ створили лімітовану колекцію "Гордості" в кольорах прайду: як вона виглядає"Право бути собою, бути вільним у своєму виборі, відстоювати та захищати те, що ти любиш – ось що таке прайд. І ми хочемо бути гордими КВІР українцями, які живуть без страху, без насильства, у вільній і незалежній Україні"  – ділиться команда ХУІЗИТ.

Україна тільки стає на шлях визнання та підтримки ЛГБТК+ комьюніті,  тому українським брендам зараз надважливо висловити свою позицію в підтримку ЛГБТК+  спільноти.

Раніше ми писали, які українські компанії та бренди підтримали ЛГБТ-спільноту.

Київський бренд випустив дроп на підтримку ЛГБТК+