Книга про експедиції Україною стала лідером продажів на Amazon

Англомовна версія книги "Ukraїner. Країна зсередини", що вийде 16 лютого у британському видавництві Batsford, очолила топ продажів на Amazon у категорії Hot New Releases in History of Ukraine.

Про це повідомляє Держкомтелерадіо. 

В книзі описано перше коло масштабної експедиції Украї­ною, яка тривала з літа 2016-го до зими 2018-го року й охопила регіони — ​від Слобожанщини до Поділля та від Волині до Таврії. 

"Вона відображає справжнє розмаїття цієї величезної країни, другої за величиною в Європі, від мальовничих лісових сіл до великих міських житлових проєктів, приголомшливих гірських пейзажів і лиманів до промислових кар’єрів і середньовічних фортець. Знайомить з людьми України та їхніми історіями з великою кількістю різних людей, включаючи традиційних колядників, виробників дикого меду, гончарів і залізничників, художників, вівчарів і майстрів віників", — зазначається у дописі. Книга “INSIDE UKRAINE. A Portrait of a Country and its People”

Видання міститиме приблизно 350 фотографій, а також QR-коди, за якими можна прочитати лонгріди на вебсайті проєкту Ukraïner.

Українську версію "Видавництво Старого Лева" випустило у 2019 році.

Нагадаємо, у США видадуть книжку з рецептами страв української кухні від шеф-кухаря та ресторатора Євгена Клопотенка. За це він отримає рекордний гонорар.

Українські видавці назвали бестселери 2022 року: списки