Кияни просять демонтувати паркан на набережній біля ЖК "Рівер Стоун" на Позняках

Киянин створив петицію, в якій закликає демонтувати незаконно встановлений паркан на набережній біля ЖК "River Stone". Ця огорожа перешкоджає вільному доступу до берега Дніпра мешканцям Позняків.

Автор петиції, Віктор Загорулько стверджує, що жителі Дарницького району не можуть пройти вздовж берега Дніпра через цегляний мур. Це грубе порушення Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування". 

Він наголошує, що через те, що "елітні" мешканці ЖК "River Stone" побоюються "наркоманів і злодіїв, які все засмітять, покрадуть і зруйнують", ці перешкоди досі існують. 

Паркан дозволили встановили два роки тому через будівництва ЖК. Проте житловий комплекс добудовано, а мур досі на місці. Автор петиції вимагає анулювати картку на порушення благоустрою згідно з якою встановлено паркан, оскільки будівельні роботи завершені.

Підписати петицію можна тут. За день вже проголосувало понад 1 тисяч містян.

Раніше ми писали, що українська акторка Ада Роговцева запропонувала перейменувати вулицю Німанську у Печерському районі Києва на вулицю Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі". Відповідну петицію акторка створила 8 травня. Менш ніж за три години вона набрала необхідні 6 тисяч голосів.

З Хрещатика можуть прибрати атракціони-турніки