Музей видатних діячів української культури запрошує на день відкритих дверей 21 вересня

У четвер, 21 вересня, Музей видатних діячів української культур, який знаходиться на вулиці Саксаганського, 93-97, влаштовує день відкритих дверей. Вхід буде вільний для усіх відвідувачів.

21 вересня Музей видатних діячів української культур, який знаходиться на вулиці Саксаганського, 93-97, влаштовує день відкритих дверей.Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

21 вересня Музей видатних діячів української культур, який знаходиться на вулиці Саксаганського, 93-97, влаштовує день відкритих дверей.21 вересня Музей видатних діячів української культур, який знаходиться на вулиці Саксаганського, 93-97, влаштовує день відкритих дверей.У цей день можна ознайомитись з експозиціями музею та відчути дух епохи у меморіальних будинках, в яких проживали родини Лесі Українки, Миколи Лисенка, Михайла Старицького.

21 вересня Музей видатних діячів української культур, який знаходиться на вулиці Саксаганського, 93-97, влаштовує день відкритих дверей.21 вересня Музей видатних діячів української культур, який знаходиться на вулиці Саксаганського, 93-97, влаштовує день відкритих дверей.Зокрема, киянам та гостям міста покажуть літературну добірку поетеси Лесі Українки, відтворені інтер’єри, меблі та інші побутові речі тих часів. Також представлять мультимедійну виставку про репресії української інтелігенції.

21 вересня Музей видатних діячів української культур, який знаходиться на вулиці Саксаганського, 93-97, влаштовує день відкритих дверей.Окрім того, 21 вересня о 16:00 працюватиме лекторій "Косачі, Старицькі, Франки: як радянська влада намагалася знищувати українські родини". Для участі необхідно зареєструватися.

Години роботи музею: з 10:00 до 17:00.

Раніше ми писали, що у Музеї мініатюри Miniland.UA з'явилася мінікопія Церква Миколи Набережного на Подолі.

Вийшов офіційний тизер документального фільму "Довга доба": відео