Киян закликають залишати відгуки про стан укриттів у застосунок Київ Цифровий

Киян просять залишати відгуки про стан укриттів у застосунок "Київ Цифровий", щоб прискорити інспекцію сховищ по районах. Про це повідомляють розробники застосунку у Facebook.

"Допоможіть зробити місто безпечнішим, повідомляйте про неналежний стан укриття в застосунку "Київ Цифровий", — йдеться у дописі. 

Якщо поряд з вашим житлом немає сховищ, які позначені на "Мапі укриттів", можна поскаржитися на це у місцевому застосунку. Також можна повідомляти про зачинені та непридатні укриття на районі, а залишивши відгук дізнатися, чи виправили недоліки у найближчих до вас сховищах.

Як залишити відгук та поскаржитись на зачинене або непридатне укриття у застосунку "Київ Цифровий"

Для того, щоб написати відгук або поскаржитися на укриття необхідно відкрити застосунок "Київ Цифровий" у смартфоні й у сервісі "Мапа укриттів" залишити персонально ваші враження. Для цього необхідно натиснути в інформаційній карті "Поскаржитись на укриття".

Киян просять залишати відгуки про стан укриттів у застосунку "Київ Цифровий"Нагадаємо, що нещодавно після рішення комісії щодо непридатності багатьох захисних споруд Києва, з мапи укриттів видалили близько тисячі об’єктів.

У Києві облаштували перше укриття з "електронними дверима": фото