Киян попередили про загрозу масованого ракетного удару

рф продовжить здійснювати по Києву та решті українських міст масовані атаки, використовуючи широкий спектр озброєння. Про це місцевих попередили у Київській міській військовій адміністрації.

У відомстві повідомили, що російські військові регулярно намагаються розсекретити місця дислокування ППО, а їх розвідувальні дрони та літаки типу Су-24МР систематично працюють уздовж північних кордонів.

"Аналізуючи навіть дані з відкритих джерел, ми бачимо, що на аеродромах рф зосереджені стратегічні бомбардувальники типу Ту-95МС, Ту-160, дальні бомбардувальники Ту-22М3 перебувають в готовності до застосування", – зазначив Сергій Попко, начальник КМВА.

Також у Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться чотири носії крилатих ракет, в тому числі один підводний човен. Їхній загальний залп складає до 24 крилатих ракет типу "Калібр". 

"Тож загроза чергового комплексного масованого ракетного удару реальна. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги та дотримуйтеся правил безпеки", – підсумував Попко.

Нагадаємо, 22 березня Київську область атакували іранські безпілотники, внаслідок чого у містечку Ржищів частково зруйновано поверхи двох гуртожитків.

Кинджал: характеристика ракети та чому її не може збити ППО