Нічна атака шахедів по Київщині: є загиблі та поранені

В ніч на середу, 22 березня Київську область атакували іранські безпілотники, внаслідок чого у містечку Ржищів частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням.

О 06:50 пожежі ліквідовано на площі 330 квадратних метрів, повідомили в ДСНС.

Зазначається, що станом на 07:00 відомо про трьох загиблих та двох поранених. Врятувати вдалося одну людину — під завалами можуть перебувати ще четверо осіб. 

Фото: ДСНСФото: ДСНС

Раніше, о 08:18, в КОВА повідомили, що внаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об'єкт. Тоді було відомо про трьох загиблих і сімох поранених. 

"На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога. Станом на 05:50 пожежу локалізовано. На місці працюють рятувальники", — йдеться у повідомленні.

Повітряна тривога в області тривала понад чотири години.

UPD: Очільник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов уточнив, що внаслідок влучання в гуртожиток до лікарні доставили понад 20 осіб. П'ятеро людей можуть перебувати під завалами. 

Фото: Поліція Київщини UPD: З п’ятого поверху зруйнованого шахедами гуртожитку дістали ще одного загиблого. Четвертою жертвою став 40-річний водій. Чоловік під час повітряної тривоги не спустився в укриття.

Фото: Поліція КиївщиниUPD: З-під завалів гуртожитку рятувальники дістали тіла ще трьох людей, розповіла "Суспільному" речниця ДСНС у Київській області Вікторія Рубан. Таким чином кількість жертв зросла до семи. 

Нагадаємо, у Києві 20 березня під час повітряної тривоги в небі виявили ворожий безпілотник.

"Мрія" мала бути в Німеччині перед початком повномасштабної війни — ЗМІ