Концерт Світлани Лободи у Києві обурив людей

У Києві 25 серпня в Osocor Residence планує виступити Світлана Лобода з благодійним концертом, але містяни вимагають скасувати захід. На сторінці у Facebook люди почали писати гнівні коментарі та засуджувати як організаторів концерту, так і саму співачку.

Концерт Лободи у Києві обурив киян: реакція соцмережВ Instagram організатори під постом про концерт Лободи вже закрили коментарі, але у Facebook люди почали обурюватися та висловлювати негативне ставлення до цього івенту.

​ ​Киян обурив майбутній благодійний концерт Світлани Лободи: реакція соцмережУ мережі пишуть, що Лобода не має права виступати у столиці, тим паче з "благодійними" намірами, оскільки вона довгий час не висловлювала своє відношення до повномасштабного вторгнення росії в Україну, а раніше постійно виступала у ворожій країні.

Киян обурив майбутній благодійний концерт Світлани Лободи: реакція соцмережГроші з концерту, як анонсовано організаторами, повинні піти на підтримку дитячої клініки "Охматдит". "Аби якнайшвидше досягти поставленої мети, команда Osocor Residence вирішила обʼєднати зусилля з командою Світлани Лободи. І вже в серпні в рамках благодійного заходу відбудеться виступ артистки, де вона зіграє свою нову програму "Made in U", — йдеться у дописі Osocor Residence. Стосовно цього є коментар, який набрав найбільше схвалень у соцмережі: "Яка хороша співачка, хворим діткам допомагає...А скількох українських дітей вбила рашка за гроші, сплачені лободою у вигляді податків?". 

Концерт Лободи у Києві обурив людейНагадаємо, що Світлана Лобода до 24 лютого 2022 року проживала у росії. Після повномасштабного вторгнення вона виїхала з країни-ворога, проте про події в Україні співачка наважилася написати тільки на п'ятий день війни. У відео, яке записала Лобода, вона розповіла про рідних в Україні, які сидять в бомбосховищах. Світлана назвала українців "маленькими людьми", які не можуть вплинути на хід війни. І тільки через місця вона публічно підтвердила, що російські війська напали на територію Україну.

Раніше ми писали, що виробник комбучі з Ірпеня випустив лімітовану партію продукту — "Героїчна Буча Комбуча". Такий маркетинговий хід компанії викликав неоднозначну реакцію в мережі.

Реакція українців на спалах у небі над Києвом: найкращі меми