Кільцева електричка

"Укрзалізниця" спільно зі столичною владою працюють над тим, щоб знову інтегрувати кільцеву електричку Kyiv City Express у систему оплати проїзду в громадському транспорті Києва. Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

Там розповіли, що вже до кінця грудня на більшості станції електрички за проїзд можна буде сплатити київською транспортною картою, банківською карткою або ж за допомогою гаджета з NFC-чипом.

Також проїзд у кільцевій електричці можна оплачувати у чат-ботах "Укрзалізниці" у Viber, Telegram, Facebook Messenger чи Apple Messages. Чи просто придбати квиток у касира в потязі.

Нагадаємо, за даними громадської ініціативи "Пасажири Києва", на станціях кільцевої електрички "Київпастранс" залишив десятки одиниць електронного обладнання та іншого майна загальною вартістю понад 10 млн грн.

Пізніше у "Київпастрансі" розповіли, що усе обладнання столичної системи оплати проїзду на станціях електрички збережено та може застосовуватись за призначенням. Йдеться про автомати з продажу квитків, термінали, валідатори та турнікети, які використовувались на платформах станцій у попередні роки.

"Укрзалізниця" перейменує 8 станцій кільцевої електрички: нові назви