Київ Цифровий

У застосунку "Київ Цифровий" удосконалили налаштування сповіщень про повітряну тривогу. Відтепер можна змінювати гучність, додавати сповіщення до критичних, а також обрати голос, який повідомлятиме про відбій.

Усі користувачі можуть вибрати, від кого вони б хотіли отримувати сповіщення про відбій повітряної тривоги. Серед претендентів — Макс Барських, ONUKA, Джамала, Wellboy, Андрій Данилко, Альона Альона та інші. Віддати свій голос можна за посиланням.

Також користувачі отримали можливість змінювати гучність звуку та додавати сповіщення до списку критичних або закріплених.

Щоб вирішити проблему користувачів, що іноді не отримують сповіщення про тривогу або отримують їх із затримкою через особливості операційних систем iOS та Android, розробники додали можливість увімкнути критичні або закріплені сповіщення.

На iOS критичні сповіщення ви почуєте навіть в режимі "Не турбувати", а закріплені сповіщення на Android відображатимуть актуальний статус тривоги "у шторці" повідомлень телефона навіть при включенні енергоощадного режиму.

Раніше ми писали, що у "Києві Цифровому" тепер можна звернутися до Контактного центру 1551.

У Києві з'явиться електронний проїзний